5 fejl, du bør undgå at blive en succesfuld Sports Bettor

Det er helt naturligt at lave fejl. Men hvis de kommer til at koste penge, er det bedre at undgå dem. I sportsvæddemål kan fejl være dyre, og så hvis du planlægger at lære sportsvæddemål, skal du først lære at undgå sportsvæddemålsfejl. Her er et par sådanne fejl, som begyndere såvel som professionelle kan gøre, og bør undgå dem.

Em

Hvis du planlægger seriøst at komme ind sportsvæddemål, men er ikke villige til at sætte i din 100%, kan du næsten ikke gøre nogen fortjeneste. Det er fint at være doven, hvis du satser bare rekreativt. Men hvis du virkelig ønsker at lykkes i sportsvæddemål, bør du være klar til at arbejde.

Der er en almindelig misforståelse, at professionelle sports spillere se sportskanalen efter at vågne op, se på odds, tænke på dem i et stykke tid og derefter begynde at placere indsatser. Sandheden er dog, at professionelle sports-spillere gør en masse forskning på hold, se spiloptagelser og studere statistikkerne meget. Dette kan være ganske kedeligt til tider, men hvis du ønsker at lykkes i sportsvæddemål, bør du være parat til at gøre det.

Hvor meget arbejde kræves der? Du kan blive skuffet over svaret, men du virkelig har brug for at gøre en masse arbejde. Hvis du ikke vinder, betyder det, at du skal arbejde endnu hårdere. Hvis du vinder, gør du dig sikkert nok anstrengelser. Der er ingen faste timer om ugen, du skal arbejde. Det afhænger af, hvor hurtigt du lærer strategier, og dette kræver vilje til at give din 100%.

Em

Du bør sætte bankstyringsregler og følge dem nøje. Du kan høre en masse tragiske historier om, hvordan spillere brød deres egne regler og i sidste ende mødtes med uheld. Sportsvæddemål har op-og nedture, der aldrig kan undgås. Derfor er regler for administration af bankroll meget vigtige. Disse regler giver dig mulighed for at få en idé om spil, der har mere værdi, men stadig har øvre grænser.

Em

En anden almindelig fejl en nybegynder sports bettor kan gøre, er at satse hvert enkelt spil. En hjemmeside som BetGold indeholder et stort udvalg af spil. Du bør gå langsomt, vælge dine spil og analysere hver af dem og sikre, at de har nogen værdi og er værd at satse.

Her skal du huske nogle ting. Ikke alle spil har værdi. Så hvis du satser hvert eneste spil, begår du en fejl. Fristelsen til at tjene flere penge er uimodståelig, men konstant væddemål spil vil bare ophæve din fortjeneste, fordi der også ville være spil uden værdi.

Em

Forventer at begynde at vinde lige inden for et par dage af sportsvæddemål eller forventer at vinde 70%-80% af dine indsatser kan være en stor fejl. Selv de bedste sports spillere kan ikke vinde selv i nærheden af 70%-80% af deres indsatser. Faktum er, at de vinder under 60%, og det sker med verdens bedste sports spillere.

Det er rigtigt, at du kan nå op til dette niveau en dag; men det vil tage dig en masse tid. Først skal du gennemgå en masse skuffelser og nogle gange opmuntringer, og derefter i det lange løb kan du se nogle stabile gevinster. Derfor bør du være forberedt på dette. Holde urealistiske forventninger kan gøre dig deprimeret snart, og du kan forlade væddemål helt.

Em

Sportsvæddemål er en aktivitet, der måske indeholder flest op- og nedture. Det kan ske, at du konstant støder på tab. I dette scenario, er det vigtigt ikke at være følelsesmæssige og bebrejde dit uheld. Dit uheld kan være synderen, hvis du taber i et kort stykke tid, f.eks. for 50 indsatser. Men hvis du taber 500 indsatser, er det sandsynligvis dig, der gør noget forkert. I så fald bør du omhyggeligt studere dine valg og system. Du kan endda stoppe i nogen tid og derefter starte igen.

Så er du parat til at følge disse tips? Husk at arbejde hårdt, anvende de rigtige strategier og tænke praktisk. Det vil lade dig nyde sportsvæddemål i en sand forstand.