6 tricks brugt i poker snyd

Kortspil snyder i fortiden holdt esser skjult deres ærmer, dygtigt glidende dem på bordet for at sikre deres sejr. Til sidst, snyd i poker udviklet sig til værdige måder at godkende med professionelle kommer sammen for at sikre de nye spillere ikke får nogen legitim skud for at vinde. Desuden har i dag online poker produceret “superuser” konti, der kan se dine kort, “bot” programmer, der fungerer perfekt og andre teknologiske måder at snyde. Her er seks måder at snyde på poker.

Em

Når det gøres omhyggeligt og hemmeligt, kan en spiller subtilt markere bagsiden af bestemte kort under den første klemme. I en Texas holdem spil, esser og ansigt kort (Queens, Jacks og Kings) ville være de vigtigste kort, mens der på en lowball spil bord, 2s, 3s og 4s ville være de vigtigste kort til at markere.

Når nøglekortene er markeret, vil snyderen holde håber, at ingen af deres rivaler eller forhandleren kommer til at kende defekten. Deres næste opgave er at holde øje med alle kort omhyggeligt, da de er behandlet ud omkring bordet og taget af deres modstandere.

Mens en simpel ridse med fingerneglen er tilstrækkelig til de fleste poker bedrager, de fleste vælger at tage en mere high-tech sti, mens mærkning kort. Selv spillere kan købe et markeret spil kort.

Em

Soft playing er en af de mest almindeligt forekommende former for poker snyd.

Det er en form for aftalt spil, hvori en spiller undlader at satse eller raise i en hånd, når omstændighederne fortjener at gøre det, dybest set for at undgå at vinde penge eller chips fra en ven. Ved at spille hånden på en anden måde, dvs i en “blød” måde, kan spilleren springe tage en vens chips, men på bekostning af spillets integritet for andre.

I poker forventes de nærmeste familiemedlemmer eller bedste venner at spille et fair spil hele tiden, hvilket betyder, at ingen soft-playing eller gå let med bestemte modstandere, som du gerne vil se vinde.

Hvorvidt soft-playing er strengt en form for snyd kan diskuteres; Men set fra Foxen og Bicknell, strategien har sine fordele og ulemper, som selv om duoen brugte det og erobrede en stor del af præmiepuljen, deres omdømme var stærkt beskadiget.

Em

I stil med soft-playing eller aftalt spil snyd, flere turnering spillere er blevet spottet “dumping” chips til at hjælpe deres partnere til at have en garanteret sejr i sidste ende.

Disse spillere kan gøre en enorm re-raise for de fleste af deres chips, blot for at folde, når deres partnere går all-in eller bare stak med en forfærdelig hånd og håber det bedre. Under alle omstændigheder er dumping chips til din partner en fantastisk metode til at manipulere slutspillet i en turnering.

Efter at have fået gratis chips som en gave, kan dumpee bruge dem som våben til at vinde de store penge, som derefter deles mellem dumpee og dumper, når turneringen er overstået.

Når det gøres ordentligt, kan chip dumping være svært at opdage. Men hvis mistanke opstår, de mest sandsynlige straffe er diskvalifikation fra projektkonkurrencen og en ejendom forbud.

Em

Fra det tidspunkt, hvor poker i slutningen af 90’erne blev digitalt, har online pokerfeltet været særligt tilbøjeligt til snydere. Dette gav også anledning til “bot” blandt andre tricks. En bot er bare et program oprettet for at træffe de bedste beslutninger på grundlag af de tilgængelige oplysninger. Ved at skabe en poker bot godt, kan snydere bare sidde afslappet og give programmet til at spille dag og nat, løbende indsamle kontanter på grund af sin medfødte kant over mennesker.

Men i disse dage online poker sites er begyndt at tage ekstreme handlinger for at anerkende bot konti og betale spillere, der mister penge til snyd bots.

Em

Læring snyd som forhandleren er en kunst, der dør i dag, på grund af casino kort værelser ved hjælp af kameraer overhead og fagfolk i kassen.

Em

Vinkelskydning betyder at deltage i aktiviteter, der officielt kan være inden for rammerne af spillets regler, men som stadig betragtes som uretfærdige eller uetiske, når de drager fordel af eller udnytter en anden spiller. For eksempel kan en vinkel shooter handle som om han var folde sin hånd til at friste andre spillere til at folde deres, selv om det ikke er deres tur.

En form for vinkel skydning, der er eksklusivt til online poker er at misbruge afbryde beskyttelsesregler, at de fleste steder har. DP er en regel eksklusivt til online poker, hvorefter hvis en spiller er afbrudt fra stedet i mellem hånden, hans hånd er spillet ud, ligesom hvis han var til stede i spillet, uden at spilleren behøver at sætte flere penge i puljen. Online pokerrum, der giver DP normalt har særlige borde forbeholdt dette, således at alle spillere ved bordet ved, at de særlige DP regler vil gælde.

En vinkel shooter bruger dette på denne måde – hvis en spiller er i en hånd, som han er usikker på, hvis han har de bedste kort, men ikke ønsker at satse flere penge, kan han afbryde forbindelsen til internettet og vente på hånden til at spille sig ud. En DP bord vil gøre de resterende kort i hånden, der skal behandles, og puljen vil blive givet til spilleren med de bedste kort. I tilfælde af flere modstandere i hånden, ville han få en side pot.

At vide om disse tricks kan altid være nyttigt, selvom du ikke bruger dem, da du så kan være opmærksom på enhver snyd modstander. Alt det bedste!