Afspilning Dominoes – Interessante fakta og tips

Hvis du for nylig har hørt om spillet domino og har fået interesseret i at spille det, kan du spille det online med enten spille penge eller rigtige penge. Mens nogle hjemmesider tilbyder spil med kun spille penge, nogle andre tilbyder med både, spille og rigtige penge. Lad os forstå nogle regler og strategier for at spille domino.

Em

Mens du spiller domino på hjemmesider som pkvgamesmu.biz, bør du vide, at blok spil er de mest grundlæggende former for domino og også de mest populære. Det spilles normalt mellem to spillere, men flere spillere kan også deltage. Spillet skal startes med alle 28 fliser med billedsiden nedad, og spillerne skal tilfældigt vælge syv. De resterende 21 fliser skal lægges til side og skal ikke bruges til resten af spillet.

I blokspil, hvis en spiller ikke kan spille en flise, bør de videregive sin tur til den næste spiller. Hvis alle spillere ikke kan spille en flise, er spillet, som kaldes en blok. Ellers fortsætter spillet, indtil en spiller slipper af med alle deres brikker og erklærer “Dominoe”. Denne spiller scorer 1 point for hver pip (prik) på fliser tilbage i deres modstanderes hånd. Hvis spillet ender i en blok, betyder det, at begge spillere stadig har fliser. I så fald, spillere tilføje deres score og spilleren med det mindste antal kerner får point svarende til forskellen mellem begge totaler.

Em

Ligesom i blok spil, i uafgjort spil for syv fliser skal vælges af to spillere. Hvis der er flere spillere, sænkes dette tal. Men i draw domino andre fliser er ikke lagt til side, men er skubbet til siden med billedsiden nedad i det, der er kendt som Bone Yard.

Gameplay og scoring er næsten det samme som blok domino; men en stor forskel er, at når du ikke kan spille en flise, i stedet for at passere bør du trække en anden flise fra Bone Yard. Men hvis du ikke kan spille en flise, bør du fortsætte med at tegne. Hvis alle brikker er færdige, men stadig kan du ikke spille, skal du gå videre til den næste spiller.

Em

Spillet af dominobrikker skal spilles dygtigt. Mens der ikke er behov for at gå meget dybt, nogle stærke endnu enkle tips kan hjælpe dig i gang på en stor hjemmeside https://pkvgamesmu.biz/.

Slippe af med højere værdi fliser og fordobler tidligt

Hvis du står tilbage med højere værdi fliser, og hvis du taber spillet, bliver du nødt til at tilføje op flere antal kerner til modstanderens score. Derfor bør du slippe af med højere værdi fliser så hurtigt som muligt.

I tilfælde af double, er de sværere at spille, da du kan spille dem på et nummer. Således kan en 6-6 kun spilles på en 6, mens en 6-4 kan spilles på en 6 eller en 4. Derfor bør du slippe af med dem også.

Hold øje med, når din modstander passerer eller trækker

Når din modstander trækker eller passerer, ved du, at de ikke har nogen af de tal, der vises i deres hånd. Du kan derefter finde ud af, hvilke fliser de holder og kan begynde at spille dine fliser strategisk for at tvinge dem til at skulle passere eller trække på deres tur.

Har så meget variation som du kan

Dette kan være en smule sværere og en smule mindre vigtigt end de ovennævnte strategier; stadig er det godt at mestre det. At have så mange pip numre som du kan i hånden vil hjælpe dig med at undgå at passere eller tegning. Mens slippe af fliser, gøre det så jævnt som du kan for at bevare din sort. Men gør ikke dette på bekostning af ovenstående tips.

Forstå reglerne og følg disse tips, og du vil nyde spillet af domino. Alt det bedste!