Ambulance jagter Attorneys påståede $2 M underslæb ingen ulykke, brugt penge til at Gamble

Personskade advokat Matthew Dunkley er sigtet for underslæb fra de meget klienter, han skulle kæmpe for. (Billede: Dunkley lov)

Nevada personskade advokat Matthew Dunkley, 53, er i fængsel efter at være blevet anklaget i Henderson retfærdighed domstol ni tællinger af tyveri og en optælling af udnyttelse af en ældre person.

Metro politiet påstår at advokaten stjal penge fra hans kunders finansielle udligninger og brugte det til at finansiere hans gambling ture og en igangværende forholdet med en eksotisk danser.

Politiet siger, at Dunkley holdes 1,86 millioner dollars over en treårig periode, der skulle til at gå til hans klienter.

b

Advokater forsvare klienter mod hvad de anser for at være ulovlige handlinger, men det betyder ikke stoppe mange fra at bryde loven selv. Og nogle gør så at gamble.

Sidste år, blev en advokat i Kentucky anklaget for underslæb penge fra kunderne til at betale ned hans spillegæld, der udgjorde 1,6 millioner dollars. Føderale myndigheder opkrævet Danny Butler, 71, med flere optællinger af wire bedrageri. Han erkendte sig skyldig i denne måned, enige om at være disbarred, og vil blive dømt i marts.

Advokat Nathan Hardwick var anklaget i oktober for at stjæle mere end 18 millioner dollars fra klienter, herunder Dustin Johnson, No. 3 rangeret golfspiller i verden. Den påståede udgifter var privat jet brug, gambling, og kvinder. Johnson har siden indgivet en retssag mod Hardwick, og sagen er igangværende.

I 2015, en New Jersey advokat Matthew Neugeboren optaget til tilranet over 2,6 millioner dollars til at dække hans ludomani. Under sin skyldig anbringende at wire svig og indsende en falsk selvangivelse, blev han idømt 18 måneder i fængsel.

Endelig i Kina, blev en advokat idømt 12 års fængsel efter indrømmede at stjæle penge og gambling væk så meget som $ 1 million om dagen. Elsebeth-kumar Aggarwal sagde han stjal fra 92 klienter at snyde omkring 64 millioner dollars i sin egen personlige bankkonti.

b

Metro politiet hævder, at en advokat, der arbejder for at håndtere udestående bosættelser til Dunkleys klienter skrev en enkelt, “Dunkley gamblet alle pengene væk. Sorry, anyway… held og lykke. “

stærk

Advokaten bliver afholdt i Clark County tilbageholdelse Center på $ 250.000 kaution. Efterforskere beder alle, der var en Dunkleys-klient, der mener, de kunne have været ofre for hans påståede forbrydelse at komme frem.

Stillingen Ambulance jagter advokat påstået $ 2 M underslæb ingen ulykke, brugt penge til at Gamble optrådte først på Casino.org.