Betchu – Gratis Sports Betting App til True Betting Fun

Hvis du virkelig vil nyde at spille, har du måske følt behov for et værktøj, der tillader væddemål når som helst og hvor som helst. Din ventetid er nu ovre med Betchu.

Betchu er en gratis sportsvæddemål ansøgning. Med denne brugervenlige app kan du nu møde sportsfans over hele verden, interagere med dem og lave afslappede indsatser bare for sjov!

Betchu er en app til sociale medier, som du laver hurtige sportsvæddemål når som helst og med hvem som helst!

Denne enestående platform skærer mellemmanden ud, så du og dine venner kan lave væddemål direkte med hinanden uden nogen af de gebyrer, som mange populære væddemålsapps opkræver.

Ved hjælp af Betchu kan du se alle de indsatser, dine venner gør, samtidig med at støtte dit hold gennem likes og kommentarer, og efter sammen med en live play by play af selve spillet! Du kan også holde dig ajour med alle de seneste nyhedshistorier for alle de store sportsgrene, hvilket gør Betchu til go-to-appen til alle dine sportsfanbehov.

Betchu er som andre sociale medier applikationer, men rettet mod ivrig sportsfans, der lejlighedsvis satse. Det er gratis at bruge, samler sportsfans til at følge spil-for-play-action i realtid, interagere og foretage og modtage væddemål uden gebyrer eller minimumssaldi. Vindere af væddemål er garanteret at modtage lovede beløb. De fleste stater har legaliseret sportsvæddemål, men for dem, der bor i stater, der ikke har, så fortvivl ikke – sportsvæddemål legalisering er på vej.

Betchu er en gratis sportsvæddemål ansøgning, der samler sportsfans, som de følger en play-by-play og gøre casual indsatser for sjov. Selv med små indsatser gør Betchu det nemt at indbetale potentielle gevinster på forhånd uden gebyrer eller minimumsindbetalingsbeløb. Pointen med Betchu er at fremme sportsfan interaktion og skabe yderligere spænding med casual betting!

Finansielle bagmænd i Betchu har en direkte indvirkning på ansøgningen. Bagmænd modtager betatestprioritet og giver direkte feedback, modtager detaljerede regnskaber for udvikling og anerkendelse på deres konti – viser andre brugere, at de var bagmænd for lanceringen.

Finansielle støtter af denne ansøgning vil blive direkte involveret i dens udvikling:

• Første adgang til test af betaappen og direkte feedback om, hvordan du forbedrer appen
• Tilbagevendende og detaljerede nyhedsbreve om udviklingen af appen
• Et kontologo, der angiver, at medlemmet er en indledende bagmand

Bet med ethvert beløb og interagere med andre sportsfans på Betchu ansøgning, der er rettet mod sjov! Sportsfans interagerer gratis med venner – som man ville gøre på Facebook – for at lave væddemål og diskutere, mens de følger et live play-by-play.

I modsætning til nogle andre sportsvæddemål applikationer, kræver Betchu ikke gebyrer eller minimum indskud – den vindende part får det samlede beløb. Betchu garanterer også, at casual gevinster betales ved at deponere dem elektronisk som en del af bettingprocessen.

Finansielle bagmænd i Betchu har en direkte indvirkning på ansøgningen. Bagmænd modtager betatestprioritet og giver direkte feedback, modtager detaljerede regnskaber for udvikling og anerkendelse på deres konti – viser andre brugere, at de var bagmænd for lanceringen.

Støt Betchu Indiegogo-kampagnen