Spiller Dominoes – Interessante fakta og tips

Hvis du for nylig har hørt om spillet domino og har fået interesseret i at spille det, kan du spille det online med enten spille penge eller rigtige penge. Mens nogle hjemmesider tilbyder spil med kun spille penge, nogle andre tilbyder med både, spille og rigtige penge. Lad os forstå nogle regler og strategier for at spille domino.

Em

Mens du spiller domino på websteder som pkvgamesmu.biz, skal du vide, at blokspil er de mest grundlæggende former for domino og også de mest populære. Det spilles normalt mellem to spillere, men flere spillere kan også deltage. Spillet skal startes med alle 28 fliser med billedsiden nedad, og spillerne skal tilfældigt vælge syv. De resterende 21 fliser skal lægges til side og må ikke bruges til resten af spillet.

I blokspil, hvis en spiller ikke kan spille en brik, skal de give deres tur til den næste spiller. Hvis alle spillere ikke kan spille en flise, er spillet, som kaldes en blok. Ellers fortsætter spillet, indtil en spiller slipper af med alle deres fliser og erklærer “Dominoe”. Denne spiller scorer 1 point for hver pip (prik) på fliser tilbage i deres modstanderes hånd. Hvis spillet ender i en blok, betyder det, at begge spillere stadig har fliser. I så fald tilføjer spillerne deres score, og spilleren med det mindste antal pips får point svarende til forskellen mellem begge totaler.

Em

Ligesom i blok spil, i uafgjort spil for syv fliser skal vælges af to spillere. Hvis der er flere spillere, sænkes dette antal. Men i lodtrækning domino andre fliser er ikke lagt til side, men er skubbet til siden med forsiden nedad i det, der er kendt som Bone Yard.

Gameplay og scoring er næsten det samme som blok domino; men en stor forskel er, at når du ikke kan spille en flise, i stedet for at passere bør du trække en anden flise fra Bone Yard. Stadig, hvis du ikke kan spille en flise, bør du fortsætte med at tegne. Hvis alle brikker er færdige, men du stadig ikke kan spille, skal du gå videre til den næste spiller.

Em

Spillet af domino skal spilles dygtigt. Selvom der ikke er behov for at gå meget dybt, kan nogle stærke, men enkle tip hjælpe dig med at komme i gang på et fantastisk websted som https://pkvgamesmu.biz/.

Slippe af med højere værdi Fliser og Doubles Tidligt

Hvis du står tilbage med felter med højere værdi, og hvis du taber spillet, skal du tilføje flere pips til modstanderens score. Derfor bør du slippe af med højere værdi fliser så hurtigt som muligt.

I tilfælde af double er de sværere at spille, da du kan spille dem på et nummer. Således kan en 6-6 kun spilles på en 6, mens en 6-4 kan spilles på en 6 eller en 4. Derfor bør du slippe af med dem også.

Hold øje med, hvornår din modstander passerer eller trækker

Når din modstander trækker eller passerer, ved du, at de ikke har nogen af de tal, der vises i deres hånd. Du kan derefter finde ud af, hvilke fliser de holder, og kan begynde at spille dine fliser strategisk for at tvinge dem til at skulle passere eller trække på deres tur.

Har så meget variation som du kan

Dette kan være lidt sværere og lidt mindre vigtigt end ovenstående strategier; stadig er det godt at mestre det. At have så mange pip numre som du kan i hånden vil hjælpe dig med at undgå passerer eller tegning. Mens slippe af med fliser, gør det så jævnt som du kan for at opretholde din sort. Gør det dog ikke på bekostning af ovenstående tip.

Forstå reglerne og følg disse tips, og du vil nyde spillet af dominobrikker. Alt det bedste!